REGIONY | MÍSTNÍ STRÁNKY | Firmy | Restaurace | Ubytování |
Šéfkuchaři vymysleli jídelní lístky tak, aby hosty zvládli odbavit co nejrychleji, což je potřeba zejména v době, kdy na koncerty a představení v areálu dorazí i kolem tisíce lidí.
"Chtěli bychom jich odbavit alespoň polovinu. Celkem proto budou tří výdejní místa" říká Daniel Fiedor. a přidává jídelníček
"Budeme nabízet čerstvého pstruha z udírny, hot dogy s párkem či klobásou a také specialitu: hot dog s trhaným masem. Nebude chybět ani grilovaný kuřecí steak s čerstvou grilovanou zeleninou. Připravují se i grilovaná žebra a uzená kolena".
Na své si přijdou i děti, pro které provozovatelé chystají speciality. Pro ně budou tvarohové ovocné knedlíky, lívance s ovocem, ale i zmrzlina či nanuky.
Po celé léto se budou v areálu probíhat různé kulturní akce. Ta první byla v neděli 21. června. Simona Stašová a Petr Nárožný. Představení bylo vyprodáno a byla to pro provozovatele restaurace zkouška ohněm, kdy si vše vyzkoušeli a přišli na řadu věcí, které je potřeba ještě vylepšit
Další velké akce se budou konat i v průběhu celého měsíce července a srpna.
Vaše komentáře |