Vyhledej
Zvičina > Podnikání

Restaurace Štěrbova vila u přehrady Les Království urychlí přípravu jídel pro hosty koncertů

Redakce / 23.06.2020
V areálu Štěrbovy vily u přehrady Les Království připravili provozovatelé pro letošní sezonu několik novinek. Tou hlavní oproti loňské sezóně bude nabídka jídel a rychlost přípravy, čemuž nový provozovatel Daniel Fiedor podřídil veškerou technologii.

Šéfkuchaři vymysleli jídelní lístky tak, aby hosty zvládli odbavit co nejrychleji, což je potřeba zejména v době, kdy na koncerty a představení v areálu dorazí i kolem tisíce lidí.

"Chtěli bychom jich odbavit alespoň polovinu. Celkem proto budou tří výdejní místa"
říká Daniel Fiedor. a přidává jídelníček 

"Budeme nabízet čerstvého pstruha z udírny, hot dogy s párkem či klobásou a také specialitu: hot dog s trhaným masem. Nebude chybět ani grilovaný kuřecí steak s čerstvou grilovanou zeleninou. Připravují se i grilovaná žebra a uzená kolena".

Na své si přijdou i děti, pro které provozovatelé chystají speciality. Pro ně budou tvarohové ovocné knedlíky, lívance s ovocem, ale i zmrzlina či nanuky.

Po celé léto se budou v areálu probíhat různé kulturní akce. Ta první byla v neděli 21. června. Simona Stašová a Petr Nárožný. Představení bylo vyprodáno a byla to pro provozovatele restaurace zkouška ohněm, kdy si vše vyzkoušeli a přišli na řadu věcí, které je potřeba ještě vylepšit Další velké akce se budou konat i v průběhu celého měsíce července a srpna.



FOTOGALERIE - Restaurace v areálu Štěrbovy vily u přehrady Les Království urychlí přípravu jídel

 
Vaše komentáře

Přečteno 3321x